گوجه فرنگی ها پس از طی کردن فرایند خشک شدن به صورت گوجه فرنگی خشک تولید می گردد .
در فرایند خشک کردن گوجه فرنگی قرمز معمولا به طور متوسط حدود 2 الی 3 روز زمان می برد و گوجه فرنگی ها در این مدت به تدریج خشک می شوند .
در مصارف خانگی بهتر است گوجه فرنگی های خشک شده در ظرف های شیشه ای قرار گرفته و سپس در مکان های خشک و خنک قرار داده شوند .
مصرف گوجه فرنگی خشک از جمله مواد غذایی مفید است که بهتر است به عنوان عادت های غذایی قرار گرفته و به همراه دیگر خشکبار ها مورد مصرف قرار گیرند .

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *