کدام مناطق در ایران در ارائه گوجه مرغوب و سالم بیشتر فعالیت دارند؟ آیا نمایندگی های فروش گوجه تنها به ارائه رقم خاصی از گوجه می پردازند؟
اکنون گوجه به لطف گلخانه ها در نواحی سردسیر و گرم در تمامی فصول سال به بازار عرضه می شود، اما مناطق جنوبی کشور در فصل بخصوص آن تولید کننده عمده انواع مرغوبی از گوجه ها هستند که اغلب هدف خرید قرار گرفته و ذخیره سازی می شوند تا به مرور با نیاز بازار وارد چرخه مصرف شوند، گوجه حدودا از یک هفته تا 21 روز با شرایط استانداردی که در سرد خانه بارگیری می شود، ماندگاری دارد البته با حفظ کیفیت!

نمایندگی های فروش گوجه
در ایران با هماهنگی و ارتباط مستمری که در چرخه تولید تا فرآوری گوجه دارند در فروش بهینه آن نهایت تلاش را دارند تا این نیاز در سراسر کشور به طور یکسان پاسخ داده شود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *