بالا بردن کیفیت تولید گوجه فرنگی

در طی مراحل عمل آوری گوجه فرنگی ، کشاورزان و مصرف کنندگان جهت بالا بردن کیفیت تولید آن باید به یک سری نکات توجه کنند .
روش کاشت ، داشت ، برداشت و نگهداری از گوجه‌فرنگی از اصولی است که باید از جانب کشاورزان و هم چنین مصرف کنندگان مورد توجه قرار گرفته و با ارائه روش های نوین در بهبود هرچه بیش تر آن تلاش حاصل گردد .
گوجه فرنگی در مرحله رشد ساقه و توسعه پوشش برگی ، نیاز بسیار به ازت و فسفر دارد و در مرحله تشکیل تا برداشت میوه آن نیاز به سه عنصر اصلی ازت ، فسفر و پتاسیم افزایش می یابد .
و همچنین مصرف گوجه فرنگی تا فواصل 10 الی 15 روز پس از برداشت آن توصیه می شود