زمانی که افراد در تلاش برای کاهش وزن هستند، اغلب از مصرف بادام زمینی اجتناب می شود، زیرا معتقدند بادام زمینی حاوی کالری بیش از حد است.
با این حال، بادام زمینی در واقع ارزش سیری بالایی دارد، به این معنی که شما را برای مدت طولانی تری احساس سیری می کند و این می تواند برای کسانی که رژیم کاهش وزن دارند بسیار مفید باشد.
بادام زمینی در استانه فواید زیادی برای بدن دارد.
تحقیقات بیشتر درباره بادام زمینی
شماره ویژه “بادام زمینی: ستاره ای امیدوار کننده برای تغذیه آینده” در Agronomy شامل چندین مطالعه در مورد این غذا است.
یکی از این مطالعات تحقیقاتی ” بیوسنتز رسوراترول در کشت های ریشه مویی بادام زمینی خرمایی و ارغوانی ” بود.
این نشان داد که بادام زمینی بنفش و خرمایی هر دو حاوی ترکیبی گریزان است که اثرات آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی دارد.
بادام زمینی اغلب به عنوان یک غذای فوق العاده در نظر گرفته نمی شود، اما با توجه به آنچه که اکنون در مورد آنها می دانیم، شاید باید چنین باشد.
مهم است که این حرکت را ادامه دهیم.
فضای زیادی برای تحقیقات بیشتر در مورد آنها و سایر مواد غذایی وجود دارد.
بادام زمینی حاوی پروتئین هایی به نام آراچین و کوناراچین است.
برخی افراد به شدت به این پروتئین ها حساسیت دارند.
برای این افراد، بادام زمینی می تواند یک واکنش آلرژیک تهدید کننده زندگی ایجاد کند.
از آنجایی که بادام زمینی کالری بالایی دارد، مصرف متعادل آن به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل معقول است.
مصرف بیش از حد کالری ممکن است منجر به افزایش وزن شود.
این صرف نظر از اینکه غذاهایی که این کالری از آن ها تامین می شود، مغذی هستند یا نه، درست است.
بادام زمینی بو داده و شور ممکن است به دلیل داشتن سدیم بالا نسبت به بادام زمینی خام سلامت کمتری داشته باشد.
گفته می شود، اگر مردم آنها را در حد اعتدال مصرف کنند، می توانند از آنها به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم و متعادل لذت ببرند.