بالا بردن کیفیت تولید گوجه فرنگی

در طی مراحل عمل آوری گوجه فرنگی ، کشاورزان و مصرف کنندگان جهت بالا بردن کیفیت تولید آن باید به یک سری نکات توجه کنند .
روش کاشت ، داشت ، برداشت و نگهداری از گوجه‌فرنگی از اصولی است که باید از جانب کشاورزان و هم چنین مصرف کنندگان مورد توجه قرار گرفته و با ارائه روش های نوین در بهبود هرچه بیش تر آن تلاش حاصل گردد .
گوجه فرنگی در مرحله رشد ساقه و توسعه پوشش برگی ، نیاز بسیار به ازت و فسفر دارد و در مرحله تشکیل تا برداشت میوه آن نیاز به سه عنصر اصلی ازت ، فسفر و پتاسیم افزایش می یابد .
و همچنین مصرف گوجه فرنگی تا فواصل 10 الی 15 روز پس از برداشت آن توصیه می شود

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.