طعم گوجه چری ترش است یا شیرین؟ آیا تاکنون نمونه های تولید شده در گلخانه های ارگانیک را خریدای نموده اید؟
گوجه چری یکی از انواع گوجه های ریز قرمز رنگ است که به عنوان محصولی چهار فصل شناخته می شود.
کشت عمده و اقتصادی این نوع گوجه در فصل بهار صورت می گیرد اما به علت پرورش آسان و عدم نیاز به نگهداری تخصصی و استفاده از کودهای شیمیایی، تولید و پرورش آن در گلخانه ها، تراس و حتی باغچه های خانگی نیز امکان پذیر است.
این نوع گوجه با اندازه ای در حد یک گیلاس و طعمی ملس رو به ترشی یکی از نمونه های پرطرفدار برای صادرات و استفاده از در رستوران ها و غذا خوری ها به شمار می رود. با توجه به عدم نیاز به نگهداری زیاد بوته های آن، تولید گوجه چری گلخانه ای در سراسر کشور انجام می گیرد که همین امر تاثیر مستقیمی در کاهش قیمت فروش آن داشته است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *