مصرف گوجه فرنگی به چه صورتی انجام می شود؟ گوجه فرنگی حاوی چه موادی می باشد؟ گوجه فرنگی دارای چه خواص و فوایدی است؟ در بخش زیرین می توانید اطلاعات بیشتری در مورد این محصول کسب کنید.
گوجه فرنگی میوه ای سرخ، اب دار و بدون هسته است و با با این نام علمی (Solanum lycopersicum) شناخته می شود. گوجه فرنگی مانند هر میوه و سبزی باید کاملا رسیده باشد و هیچ گونه لکی نداشته باشد و ظاهری خوب و سالم داشته باشد. گوجه فرنگی سرشار از انتی اکسیدان هایی مانند لیکوپن، لوتِئین و زئازانتین است و در پیشگیری از سرطان بسیار مفید است. معمولا فرایند تولید گوجه فرنگی به دو روش انجام می شود: تولید برای مصرف تازه که همان گوجه فرنگی موجود در بازار است و تولید برای تبدیل که در صنعت برای فراوری به کار می رود. به کار بردن این محصول در صنعت و پخت و فراوری آن باعث از بین رفتن بخشی از ویتامین های موجود در آن می شود ولی در مقابل جذب لیکوپن موجود در آن را افزایش می دهد.
بیشتر بخوانید: خرید گوجه فرنگی ربی
- بیشتر بخوانید: گوجه فرنگی ریز
گوجه فرنگی دارای ترکیبات
- کلسیم، فسفر، پتاسیم، فیبر، سدیم، گوگرد، کمی آهن، مس و روی
- فولیک اسید
- ویتامین های گروه B
- ویتامین A و C
این محصول خواص و فواید درمانی زیادی هم دارد. اشاره ای به خواص این محصول داشته باشیم.
فواید و خواص گوجه فرنگی زیتونی:
- تقویت سیستم بینایی، کمک به سلامت پوست
- افزایش اشتها
- تقویت سیستم عصبی
- رفع مسمومیت های حاد
- بهبود و رفع بواسیر
خواص و فواید گوجه فرنگی قرمز فراوان است و ما فقط اشاره ای به چند مورد داشتیم و تحقیقات زیادی بر روی این محصول توسط محققان صورت گرفته است. به عنوان مثال طبق تحقیقاتی دانشمندی متوجه وجود ماده ای در گوجه فرنگی شد که از آن تحت عنوان جایگزین طبیعی آسپرین مورد استفاده قرار داد و این ماده طبیعی می تواند شبیه آسپرین از لخته شدن خون در بدن کمک می کند.