موسسه ملی سرطان خاطرنشان می کند که سطوح بالای رادیکال های آزاد در بدن می تواند باعث آسیب به DNA شود که می تواند منجر به انواع مختلف سرطان شود.
کیوی طیف وسیعی از آنتی اکسیدان ها را به منبع قابل اعتماد ارائه می دهد که به حذف رادیکال های آزاد از بدن کمک می کند.
این یکی از راه هایی است که در آن میوه ممکن است به پیشگیری از سرطان کمک کند.
کیوی در روسیه طعمی بی نظیر دارد.
علاوه بر این، تحقیقات منبع معتبر نشان داده است که افرادی که فیبر زیادی می خورند – به ویژه فیبر میوه ها و غلات – نسبت به افرادی که فیبر کمی می خورند، کمتر در معرض ابتلا به سرطان روده بزرگ هستند.
چگونه رژیم غذایی بر سرطان تاثیر می گذارد؟ در اینجا پیدا کنید.
پیشگیری از یبوست
مطالعهای در سال 2019 به این نتیجه رسید که وقتی افراد سالم کیوی میخورند، رودههای کوچک آنها بهتر میتوانند آب را حفظ کنند، که منجر به دفعات بیشتر مدفوع و قوام مدفوع نرمتر میشود.
نویسندگان مطالعه پیشنهاد کردند که کیوی می تواند جایگزینی طبیعی برای ملین های پزشکی برای افراد مبتلا به یبوست خفیف باشد.
کدام غذاها برای رفع یبوست مفید هستند؟
اثرات ضد التهابی
کیولین و کیسپر پروتئین های موجود در کیوی هستند که ممکن است خواص ضد التهابی داشته باشند.
یافته های آزمایشگاهی منبع مورد اعتماد نشان داده است که بوسه ممکن است به مدیریت التهاب در روده انسان کمک کند.
در دوران بارداری
کیوی حاوی فولات است که برای تقسیم سلولی ضروری است.
در دوران بارداری، پزشکان به زنان توصیه می کنند فولات اضافی مصرف کنند، زیرا ممکن است از جنین در برابر مشکلات رشدی مانند ناهنجاری های لوله عصبی محافظت کند.
یک کیوی حدود 17.2 میکروگرم منبع مورد اعتماد (mcg) فولات یا کمی بیش از 4٪ از نیاز روزانه یک بزرگسال را فراهم می کند.