با استفاده از آجیل برزیلی سرمایه تان را چند برابر کنید

مطالعات نشان داده است که خوردن حداقل یک وعده بادام زمینی در هفته خطر ابتلا به بیماری قلبی را تا 25 درصد کاهش می دهد.

این به دلیل غلظت بالای اسیدهای چرب سالم در بادام زمینی است که از تولید کلسترول جلوگیری می کند.

فروش آجیل برزیلی بسیار بالا می باشد.

بادام هندی که از نظر ظاهری بسیار شبیه به ماه است، هسته درخت کوچکی است که در آب و هوای نیمه گرمسیری رشد می کند.

بادام هندی طعمی شیرین و لطیف دارد که آن را برای مصرف خام یا بو داده مناسب می کند.

بادام هندی در بسیاری از دستور العمل های گیاهی یافت می شود و می توان از آن برای تهیه پنیر بادام هندی یا کره بادام هندی استفاده کرد.

 

مواد مغذی موجود در هر وعده بادام هندی:

• پروتئین: 5.1 گرم

• فیبر: 0.9 گرم

• چربی: 12 گرم

• کالری: 155

بادام هندی نسبت به سایر مغزها فیبر بسیار کمی دارد، اما حاوی ویتامین E، ویتامین K، ویتامین B6، روی، آهن است.

سلنیوم، فسفر، منیزیم و مس که کمبود فیبر را جبران می کنند. 

تمام مواد معدنی و ویتامین های موجود در بادام هندی برای یک بدن سالم ضروری هستند.

یکی از فواید شگفت انگیز بادام هندی توانایی آن در بهبود بینایی است.

بادام هندی حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان به نام لوتئین و زآگزانتین است که از دژنراسیون ماکولا جلوگیری می کند.

ماکولا ناحیه کوچکی در مرکز شبکیه است که به شما امکان می دهد اشیاء را مستقیماً در مقابل خود ببینید.

آنتی اکسیدان های موجود در بادام هندی همچنین میزان پرتو فرابنفش وارد شده به چشم را کاهش می دهد تا خطر آسیب های ناشی از نور خورشید را کاهش دهد.

آجیل یکی از خوشمزه ترین تنقلات است که فواید زیادی برای سلامتی دارد.

بنابراین گنجاندن چندین نوع از آنها در رژیم غذایی روزانه باعث می شود که بدن انرژی لازم و بسیاری از مواد مغذی دیگر را دریافت کند.

البته لازم است بدانید که مصرف بیش از حد برخی از این غذاهای خوشمزه می تواند به سلامتی شما آسیب برساند.