وقتی خیارهایتان را با سوزن سوراخ میکنید، ترشیهایتان راحتتر به قوام خوردن میرسند.
لازم نیست سوراخ کنید، اما وقتی خیار را سوراخ میکنید، میتوانید در مدت زمان بسیار کوتاهی ترشیهایتان را همراه با غذا سرو کنید.
خیارشور سامن از باکیفیت ترین ها می باشد.
می توانید خیارشور را به روش آب پز درست کنید که زمان رسیدن ترشی به قوام خوردن را کاهش می دهد.
می توانید خیارهای خرد شده را با نگهداری متوسط 5 دقیقه در آب جوش در ظرف ترشی خود بریزید.
اگر برایتان سوال پیش آمده که چرا آب ترشی کدر است، توصیه می کنیم مرور کنید که از کدام آب میوه برای ترشی هایتان استفاده می کنید. ا
گر از آب لوله کشی استفاده کرده اید، کدر شدن آب خیارشورتان یک نتیجه طبیعی است.
اگر فرصت استفاده از آب آماده را ندارید باید آبی را که استفاده می کنید از قبل بجوشانید و بگذارید خنک شود.
راز طعم ترشی شما در واقع از برگ درخت انگور، برگ بو یا جعفری است که به مواد اضافه می کنید.
ترشی هایی که برگ بو به آن اضافه شده عطر دلپذیرتری دارند.
اگر می خواهید عطر ملایمی به خیارشور خود بدهید، می توانید برگ بو یا برگ درخت انگور را اضافه کنید.
یک مشت نخود خام که ته شیشه می ریزید، سرعت ترشی را تضمین می کند و طعم لذیذی می دهد.
اگر ترشی ترش دوست دارید پیشنهاد می کنیم کمی بیشتر از نمک لیمو استفاده کنید.
با اضافه کردن سرکه به ترشی های خود که با نمک لیمو درست شده اند، می توانید کمی ترشی ترش بیشتری دریافت کنید.
در صورت تمایل می توانید برش های لیمو را به ایده خود در مورد طرز تهیه خیارشور با لیمو اضافه کنید.
برش های لیمو ظاهر زیبایی به شیشه شما می بخشد و در عین حال به طعم ترشی ترشی می افزاید.