با استفاده از میگو تازه بوشهر می توانید بیماری های مغزی را درمان کنید

چه زمانی نباید میگو بخوریم؟

افرادی که در معرض خطر کلسترول بالا هستند نباید میگو را در رژیم غذایی خود قرار دهند.

میگو تازه بوشهر از قیمت مناسبی برخوردار است.

این افراد باید قبل از آن با پزشک خود مشورت کنند تا بدانند آیا می توانند این صدف را تا حدودی مصرف کنند یا خیر.

به همین ترتیب، مهم است که تمام افرادی که مشکلات کلیوی دارند، سر میگو را مصرف نکنند.

اگر کاری که انجام می شود مکیدن سر میگو باشد، اختلالات عملکرد کلیه می تواند تشدید شود.

شما همچنین منبعی از ویتامین ها، مواد معدنی و سایر عناصر توصیه شده برای سلامتی خود را دریافت خواهید کرد.

میگو

یک غذای بسیار خوشمزه که می توان آن را به روش های مختلف تهیه کرد تا ما را با طعم و مزه اش درست کند.

حالا آیا می دانید خواص مفید آن برای سلامتی چیست؟ در اینجا همه چیزهایی را که باید در مورد این سخت پوست خوش طعم بدانید به شما می گوییم.

خصوصیات میگو

میگو که با نام‌های quisquillas یا esquillas نیز شناخته می‌شود، سخت‌پوستان ده‌پا و متعلق به خانواده Caridea هستند .

اینها در آبهای شیرین یا شور زندگی می کنند، هم در مناطق معتدل، گرمسیری و یا حتی آب سرد، جایی که می توانیم آنها را در مناطق صخره ای یا شنی در اعماق کم پیدا کنیم.

مربوط به خرچنگ و خرچنگ است و بدنی بسیار شبیه به دومی دارد.

مشخصات فیزیکی میگو به شرح زیر است:

طول آن بین 3 تا 6 سانتی متر است، اگرچه می تواند تا 20 سانتی متر اندازه گیری کند

رنگ های آن متنوع است، زیرا می توانند رنگ های روشن مانند صورتی یا بنفش باشند.

یا رنگ های سفید یا شفاف.

چشمانش معمولا سبز است.

بدن به سه قسمت تقسیم می شود: سفالوتوراکس، شکم و تلسون که دمی باله ای شکل است که برای شنا استفاده می شود.

بدن او فشرده شده و در پوسته ای با مقاومت کمی پیچیده شده است.