حفظ کیفیت گوجه فرنگی تنها به زمان کاشت و برداشت گوجه فرنگی گیلاسی ختم نمی گردد بلکه حفظ آن پس از تولید نیز الزامی می باشد .
بهترین زمان چیدن گوجه فرنگی زمانی است که گوجه فرنگی رسیده شده باشد لیکن این رسیدگی باید کنترل گردد ،
بیش از حد رسیده شدن گوجه فرنگی سبب حساس بودن گوجه فرنگی در مقابل فشار ها و ضربات مکانیکی شده و به راحتی دچار لهیدگی و سپس پارگی پوست گوجه فرنگی می گردد ،
در این حالت کیفیت گوجه فرنگی به شدت پایین می آید .
پس یکی از برنامه های ما چیدن گوجه فرنگی سیاه در زمان مخصوص به خود می باشد .
ملاحظه فرمودید که هر چند شاید یک سری از نکات ، ابتدایی و ساده به نظر آیند ولی عدم توجه به آن می تواند اثرات جبران نا پذیری را به همراه داشته باشد.
بیش از حد رسیده شدن گوجه فرنگی سبب حساس بودن گوجه فرنگی در مقابل فشار ها و ضربات مکانیکی شده و به راحتی دچار لهیدگی و سپس پارگی پوست گوجه فرنگی می گردد ،
در این حالت کیفیت گوجه فرنگی به شدت پایین می آید .
پس یکی از برنامه های ما چیدن گوجه فرنگی سیاه در زمان مخصوص به خود می باشد .
ملاحظه فرمودید که هر چند شاید یک سری از نکات ، ابتدایی و ساده به نظر آیند ولی عدم توجه به آن می تواند اثرات جبران نا پذیری را به همراه داشته باشد.