سس اصطلاحی است که معمولا در آشپزی استفاده می شود.
به خصوص، در فرهنگ آشپزی غربی، سس فلفل دلمه ای قرمز نقش مهمی در افزایش طعم غذا دارد.
علاوه بر پخت و پز، از سس به عنوان یک ماده در غذاهای بستنی نیز استفاده می شود.
انواع مختلف سس تند گوجه فرنگی باعث ایجاد غذاهای بستنی با طعم های مختلف می شود.
در آشپزی، به ویژه غذاهای غربی، احتمالاً نام یک ماده “سس” را شنیده اید.
سس برای طعم دادن به غذاها و چشم نوازتر کردن آنها استفاده می شود.
از سس برای ایجاد طعم در تهیه غذاهای بستنی نیز استفاده می شود.
برای کسانی که تازه با غذاها یا معجون های اروپایی آشنا هستند یا آشنا نیستند.
احتمالاً مشخص نیست سس خرسی تند چیست.
بیایید با این مفهوم و همچنین نقش سس در ایجاد بو در ساخت بستنی آشنا شویم.
سس نوعی سس است که به انواع مایعات چسبناک با رنگ و طعم ایجاد شده برای افزودن به غذای اصلی به ویژه غذاهای سبک یا خشک اطلاق می شود.
سس به ظروف کمک می کند تا رطوبت ایجاد کنند و طعم ها را متعادل کنند.
سس های مختلفی وجود دارد زیرا هر نوع غذا برای ادویه خاصی مناسب است.
سس برای ایجاد بو در تهیه بستنی نوعی سس فرآوری شده است که طبق فرمول خود مخلوط می شود تا در مخلوط خامه شیر ریخته شود و بوی خاصی برای بستنی ایجاد کند.
انواع مختلف سس خردل قارچ باعث ایجاد خامه های مختلفی می شود، به عنوان مثال سس نعنا بستنی نعناع می سازد.
سسی که طعم بستنی را ایجاد می کند معمولاً سس میوه است.
هر متخصص دستور و روش های پردازش منحصر به فردی برای ایجاد یک سس خوشمزه و استاندارد دارد، نه یک شربت از قبل خریداری شده یا معمولی.
سس مادهای است که 80 درصد موفقیت در تهیه بستنی را تعیین میکند
- منابع:
- تبلیغات: