اولین قدم برای رنگدهی به غذا استفاده از سس است

هنگام گشت و گذار در آشپزخانه های آزمایشی در P.F. دفتر مرکزی چانگ در اسکاتسدیل.

آریز یاد می گیرید که اولین قدم در ایجاد هر آیتم منوی رستوران، جستجوی یک سس انبه بندری عالی است.

توسعه سس اولیه است زیرا وک در تمام پخت و پز در P.F. چانگ و اسپین آف سریع و گاه به گاه این شرکت، غذاخوری آسیایی پی وی. سس یک تجارت جدی است.

ساختی با طعمی غلیظ و غلیظ که باعث می شود مشتریان برگردند – و بر خلاف انواع دیگر سس ها (مانند باربیکیو یا پاستا)، هر معجون الهام گرفته از آسیای جنوب شرقی باید با دقت ساخته شود تا درست باشد.

فیل باتلر، سرآشپز می گوید: “سس سالاد سزار چیزی است که همه چیز را با هم جمع می کند.

به گفته باتلر، Thai Lime & Chile SaladNow Pei Wei با اعلام این که یکی از بزرگ‌ترین تغییرات منو در تاریخ رستوران را ایجاد کرده است، پیشرفت جدیدی را ایجاد کرده است. به نظر می رسد “سبک تر، روشن تر و تازه تر” موضوع اصلی منوی جدید باشد.

در منو، مشتریان می توانند غذاهای سبک تر و کوچکتر را انتخاب کنند.

یک پیشنهاد جدید تایلندی لیمو و سس گوجه فرنگی دلپذیر مرکبات را با چیلی تند فرسنو ترکیب می‌کند.

به‌عنوان یک غذای معمولی یا کوچک آماده شده با ووک یا به‌عنوان سالاد خوراکی موجود است.

دیگر افزودنی‌های منو شامل سالاد سبزیجات برشته Wok و غذاهای جانبی جدید شامل زنجبیل پرتقال سس فلفل دلمه است.

این منو همچنین دارای یک پلتفرم جدید است: “کاهو راپ” دیگر فقط یک پیش غذا نیست و اکنون بخشی از بخش “پیشنهادات فندکی” منو است.

یک سیگنال واضح است که شرکت به دنبال گسترش و مالکیت این دسته است. انواع آن شامل مرغ سنتی، مرغ تایلندی و استیک کره ای است.

  • منابع:
    1. Sauces Satisfy and Surprise
  • تبلیغات: 
    1. تابلویی که تصویر آن هربار تغییر می کند
    2. رنگ زرد دندان را با گشنیز از بین ببرید
    3. چگونه عدس جایگزین انواع پروتیئن شد؟!
    4. توضیحاتی در مورد میکسر ادویه