میگو تازه در بازار از لحاظ کیفی در رتبه اول قرار گرفته است

پروتئین ها، ویتامین ها و مواد معدنی مانند کلسیم، فسفر و منیزیم به حفظ یکپارچگی استخوان های بدن کمک می کنند.

رژیم غذایی با کمبود پروتئین و ویتامین ها می تواند کیفیت استخوان ها را وحشت زده کند و منجر به علائم پوکی استخوان شود.

میگو تازه در بازار از خوشمزه ترین میگو ها می باشد.

افزودن میگو به رژیم غذایی می تواند این عوامل را به تاخیر بیندازد و شما را برای مدت طولانی تری قوی نگه دارد.

با داشتن دوزهای بالای آهن که ارتباط با اکسیژن موجود در هموگلوبین را تسهیل می کند، به افزایش جریان اکسیژن به ماهیچه ها کمک می کند و به قدرت و مقاومت می بخشد که حافظه، درک و تمرکز را بهبود می بخشد.

ممکن است برای شما جالب باشد: یاد بگیرید چگونه میگو را در کمتر از 15 دقیقه یخ زدایی کنید.

میگو

آستاگزانتین به تقویت عروق کمک می کند، که گاهی اوقات می تواند خطر حملات قلبی را کاهش دهد.

همچنین می تواند به افزایش سطح لیپوپروتئین با چگالی بالا (HDL) یا کلسترول «خوب» که عامل مهمی در سلامت قلب است، کمک کند.

علاوه بر این، برای سلامت مغز نیز مفید است.

خواص ضد التهابی آن پتانسیل جلوگیری از زوال سلول های مغز را دارد که معمولاً منجر به از دست دادن حافظه و آسیب شناسی های عصبی مانند آلزایمر می شود.

علی‌رغم این یافته‌ها، تحقیقات بیشتری روی انسان‌ها برای اثبات نقش آستاگزانتین موجود در میگو در سلامت عمومی مورد نیاز است.

نحوه تشخیص میگوی تازه
مطمئن شوید که میگوی پخته شده شما دارای بافت سفت و سفید با رنگ قرمز یا صورتی کمی است.

میگو را می توان به عنوان پیش غذا یا در ظرف، کاری یا سرخ کردنی تهیه کرد.

می توان آن را با آرد سوخاری پوشاند یا روی چوب کباب پخت.