با مصرف شکلات کیندر 4 تایی کک ومک را از بین ببرید

شکلات سفید حاوی مشروب شکلاتی یا هیچ محصول کاکائو دیگری به جز کره کاکائو نیست.

طعم آن خیلی شکلاتی نیست، اما شبیه یک وانیل صاف است.

شکلات سفید حاوی حداقل 20 درصد کره کاکائو، حداکثر 55 درصد شکر و تقریباً 15 درصد مواد جامد شیر است.

این نوع شکلات عمدتا برای پوشاندن دسر، میوه، کلوچه و … استفاده می شود.

شکلات سیاه

شکلات تلخ حاوی مشروب شکلات، شکر و کره کاکائو است.

همچنین معمولاً شامل لسیتین به عنوان امولسیفایر و وانیل برای طعم است.

شکلات تلخ حاوی مواد جامد شیر نیست.

مقدار کاکائو در تکه های شکلات تیره بین 30 تا 80 درصد است.

شکلات تلخ و شکلات نیمه شیرین نیز از نظر فنی “شکلات تیره” هستند و به طور گسترده در پخت و پز استفاده می شوند.

شکلات

نیمه مدولس شکلاتی

شکلات نیمه شیرین حاوی حداقل 35 درصد مواد جامد کاکائو است، اما هیچ دستورالعمل رسمی بر آنچه که می توان آن را “نیمه شیرین” نامید، وجود ندارد. شکلات نیمه شیرین جایی بین شکلات تلخ و شکلات تلخ شیرین قرار می گیرد.

این نوع شکلات معمولاً برای پخت نیز استفاده می‌شود، اما برای تعیین اینکه آیا شکلات نیمه‌شیرین، شکلات تلخ و شیرین یا شکلات پخت مورد نیاز است، باید دستور العمل را دنبال کنید.

شکلات بدون شکر
این نوع شکلات همانطور که از نامش پیداست فاقد شکر است زیرا از شیرین کننده های طبیعی تهیه می شود و برای تهیه دسرهای مناسب برای افراد دیابتی یا افرادی که می خواهند از مصرف آن خودداری کنند ایده آل است.

اگرچه عناصر مشابه شکلات‌های دیگر را حفظ می‌کند، اما دارای درصدهای متفاوتی از کره و توده کاکائویی است و در بیشتر نمایش‌های خود حاوی گلوتن است.

برای شروع، کاکائو، محصولات کاکائویی و شکلات اغلب اشتباه گرفته می شوند. 

و ما در مورد یک چیز صحبت نمی کنیم. مقررات موجود در اسپانیا، محصولات مختلف کاکائو و شکلات را تعریف می کند.

 دانه های کاکائو میوه درخت کاکائو و ماده اولیه اولیه در تولید کاکائو و فراورده های شکلاتی است.