با استفاده از بادام زمینی در تهران افسردگی را نابود کنید

بادام زمینی (Arachis hypogaea) حبوباتی است که منشا آن آمریکای جنوبی است.

آنها با نام های مختلفی مانند بادام زمینی، خاکستری و گوبرز شناخته می شوند.

بادام زمینی علیرغم نامش هیچ ارتباطی با آجیل درختی ندارد.

بادام زمینی در تهران از مرغوب ترین بادام زمینی ها می باشد.

به عنوان یک حبوبات، آنها با لوبیا، عدس و سویا مرتبط هستند.

در ایالات متحده، بادام زمینی به ندرت خام مصرف می شود.

بادام زمینی

در عوض، آنها اغلب به صورت بو داده یا به عنوان کره بادام زمینی مصرف می شوند.

سایر محصولات بادام زمینی شامل روغن بادام زمینی، آرد و پروتئین است.

از این اجناس در تهیه انواع غذاها مانند دسر، کیک، شیرینی، تنقلات و سس استفاده می شود.

بادام زمینی سرشار از پروتئین، چربی و مواد مغذی مختلف سالم است.

مطالعات نشان می دهد که بادام زمینی حتی ممکن است برای کاهش وزن مفید باشد و با کاهش خطر بیماری قلبی مرتبط است.

این مقاله هر آنچه را که باید در مورد بادام زمینی بدانید را به شما می گوید.

ارزش غذایی
در اینجا حقایق تغذیه ای برای 3.5 اونس (100 گرم) بادام زمینی خام آمده است:

کالری: 567
آب: 7 درصد
پروتئین: 25.8 گرم
کربوهیدرات: 16.1 گرم
شکر: 4.7 گرم
فیبر: 8.5 گرم
چربی: 49.2 گرم
اشباع: 6.28 گرم
تک غیراشباع: 24.43 گرم
اشباع نشده: 15.56 گرم
امگا 3: 0 گرم
امگا 6: 15.56 گرم
ترانس: 0 گرم
خلاصه
بادام زمینی سرشار از چربی های سالم و پروتئین با کیفیت بالا است.

آنها همچنین نسبتاً کالری بالایی دارند.

بادام زمینی منبع خوبی از فسفر است، ماده معدنی که نقش اساسی در رشد و نگهداری بافت های بدن ایفا می کند.

اعتقاد بر این است که یک ماده معدنی ضروری در رژیم غذایی با عملکردهای مختلف مهم، مصرف کافی منیزیم از بیماری قلبی محافظت می کند.

همچنین به عنوان ویتامین B3 شناخته می شود، نیاسین عملکردهای مهم مختلفی در بدن شما دارد.

با کاهش خطر بیماری قلبی مرتبط است.