با مصرف نارگیل تازه امروز مشروبات الکلی را ترک کنید

طبق یک مطالعه منتشر شده در مجله Nutrient ، تری گلیسیریدهای زنجیره متوسط ​​منحصراً در نارگیل یافت می شود و دارای خواص کتوژنیک است که ممکن است به پیشگیری از آلزایمر و همچنین سایر اختلالات شناختی کمک کند.

نارگیل تازه امروز از قیمت مناسبی برخوردار است.

اساساً، چربی های نارگیل دارای خواص درمانی هستند که سلامت روان را کنترل می کنند.

نارگیل از بسیاری جهات برای ما سودمند است، غیر از اینکه فقط طعم خامه ای غنی خود را به غذاهای شما اضافه کند! چه آب نارگیل، چه روغن نارگیل، چه پوسته نارگیل در صنایع دستی و چه پوسته نارگیل، هر قسمت از این میوه الهی فواید خاص خود را دارد! نارگیل از جمله میوه هایی است که نه تنها به غنی سازی رژیم غذایی شما با مواد مغذی ضروری کمک می کند، بلکه برای پوست، مو و سلامت کلی شما نیز مفید است! فقط تمرین روغن زدن به مو یا شستشوی دهان با روغن هر روز، برای تقویت سلامت روحی و جسمی شما کافی است! برای دانستن بیشتر در مورد فواید نارگیل و اینکه چگونه می توانید از این میوه فوق العاده بیشتر استفاده کنید، ادامه مطلب را بخوانید.

نارگیل

نارگیل میوه ای است که متعلق به Cocos nucifera استنخل.

این آجیل رسیده یکی از مواد پر مصرف در آشپزخانه های هند است.

صدها گونه نارگیل در سراسر هند یافت می شود و طعم آن بر اساس قلیایی بودن خاک متفاوت است.

قسمت بیرونی آن سبز رنگ است که با بلوغ قهوه ای می شود.

در زیر پوسته سخت گوشت سفید خوراکی قرار دارد.

نارگیل به هندی «Nariyal»، در تلوگو «Kobbari Bondam»، در تامیل «Tenkay»، در مالایالام «Karikkin»، در کانادا «Thengina Kai» و در بنگالی «Narikelera» نیز شناخته می‌شود.

آیا نمی دانید چگونه نارگیل بخورید؟ نارگیل تازه برداشت شده حاوی آب شیرین است که برای سلامتی بسیار مفید است.

نارگیل یک آجیل سالم است که می توان از آن به عنوان غذا استفاده کرد.

عمدتاً بدون واکنش است.

هسته آن نه تنها سالم است، بلکه خوردن آن در دوران بارداری بی خطر است.