قیمت عمده گوجه فرنگی گیلاسی و مشکی جهت کسب رضایت مشتریان و رفاه حال آنان کاهش یافت.
یکی از عوامل که در گوجه فرنگی سبب کاهش کیفیت آن می شود این است که آن را به صورت کال چیده و امکان رسیدن آن وجود نداشته باشد این امر مانع از این می شود که گوجه نرم و آبدار شود به طور کلی می توان بیان کرد که هر نوع نارسی و کالی در گوجه سبب کاهش کیفیت و خواص آن می گردد. البته باید بیان نمود که گوجه فرنگی هایی که اندکی سبز هستند می توانند با گذشت زمان برسند و مورد استفاده واقع شوند.
لذا اگر به دنبال تهیه ی سریع و آسان گوجه فرنگی گیلاسی با کیفیت مناسب می باشید می توانید از همکاران ما کمک بخواهید
تمامی حقوق برای تومیتوز محفوظ است