کلسیم: لوبیا سفید منبع کلسیم است. کلسیم فراوان ترین ماده معدنی در بدن است.
این ماده عمدتاً در استخوان ها ذخیره می شود که بخشی جدایی ناپذیر از آن است.
به شکل گیری استخوان ها و دندان ها و همچنین حفظ سلامت آنها کمک می کند.
لوبیا سفید صادراتی یکی زا پرفروش ترین لوبیا ها می باشد.
کلسیم همچنین نقش اساسی در لخته شدن خون، حفظ فشار خون و انقباض عضلات از جمله قلب دارد.
پتاسیم: لوبیا خشک منبع پتاسیم است. در بدن برای متعادل کردن PH خون و تحریک تولید اسید هیدروکلریک توسط معده استفاده می شود و در نتیجه هضم را بهبود می بخشد.
علاوه بر این، انقباض ماهیچه ها از جمله قلب را تسهیل می کند و در انتقال تکانه های عصبی شرکت می کند.
سلنیوم: لوبیا لیما منبع سلنیوم است.
این ماده معدنی با یکی از آنزیم های آنتی اکسیدانی اصلی کار می کند و از تشکیل رادیکال های آزاد در بدن جلوگیری می کند.
همچنین به تبدیل هورمون های تیروئید به شکل فعال آنها کمک می کند.ویتامین B2: لوبیا لیما فقط برای زنان منبع ویتامین B2 است و نیاز مردان بیشتر است.
ویتامین B2 به عنوان ریبوفلاوین نیز شناخته می شود.
مانند ویتامین B1 در متابولیسم انرژی تمام سلول ها نقش دارد.
علاوه بر این، به رشد و ترمیم بافت ها، تولید هورمون ها و تشکیل گلبول های قرمز کمک می کند.
اسید پانتوتنیک: لوبیا لیما منبع اسید پانتوتنیک است.
اسید پانتوتنیک که ویتامین B5 نیز نامیده میشود، بخشی از یک کوآنزیم کلیدی است که به ما امکان میدهد از انرژی بهدستآمده از غذایی که میخوریم به درستی استفاده کنیم.
همچنین در چندین مرحله از تولید هورمون های استروئیدی، انتقال دهنده های عصبی (پیام رسان در تکانه های عصبی) و هموگلوبین شرکت می کند.
ویتامین B6: لوبیا سفید، لیما و لوبیا چشم بلبلی منابع ویتامین B6 هستند.
ویتامین B6 که پیریدوکسین نیز نامیده میشود، بخشی از کوآنزیمهای دخیل در متابولیسم پروتئینها و اسیدهای چرب و همچنین در تولید انتقالدهندههای عصبی (پیامرسان در تکانههای عصبی) است.
همچنین به تولید گلبول های قرمز کمک می کند و به آنها اجازه می دهد تا اکسیژن بیشتری را حمل کنند.
منبع: گوجه فرنگی من