پسته نیز مانند سایر آجیل ها باید به صورت کنترل شده و با در نظر گرفتن ارزش های غذایی مورد نیاز در رژیم غذایی روزانه به دلیل چربی موجود در آن مصرف شود.
پسته زنده از خوشمزه ترین پسته ها به شمار می رود.
پسته که سرشار از ویتامین E، B6، مس و پتاسیم است، حاوی اسیدهای آمینه ال آرژنین نیز می باشد.
اگر به طور طبیعی مصرف شود برای سلامت قلب و عروق بسیار مفید است.
فواید پسته
پسته از نظر ویتامین ها و مواد معدنی موجود در آن غذای بسیار سالمی است.
یکی از مزایای اصلی پسته این است که آنتی اکسیدان خوبی است.
به دلیل داشتن چربی غیر اشباع بالا، سطح کلسترول را کاهش می دهد.
به لطف پروتئین، ویتامین B1 و فسفر موجود در آن، پسته نه تنها انرژی می دهد، بلکه شما را برای مدت طولانی سیر نگه می دارد.
حاوی مقدار زیادی فیبر و فیبر است.
افراد غیر گوشت خوار و وگان ها ممکن است پسته را منبع خوبی از پروتئین و فیبر بدانند.
پسته که از ایمنی بدن حمایت می کند به لطف روغن های سالمی که دارد برای پوست شما نیز مفید است.
همچنین دارای خاصیت تقویت جنسی است.
پسته که سرشار از ویتامین E، B6، مس و پتاسیم است، حاوی اسیدهای آمینه ال آرژنین نیز می باشد.
اگر به طور طبیعی مصرف شود برای سلامت قلب و عروق بسیار مفید است.
پسته یکی از با ارزش ترین خوراکی های ترکیه است که در آب و هوای گرم و بیابانی رشد می کند.
درختان پسته که به دنبال دمای 35 تا 40 درجه هستند در برابر آفتاب و گرما بسیار مقاوم هستند.
این رقم پسته که با غازیانتپ شناخته شد و نام خود را از این شهر گرفته است با افزایش تکنیک های نوین کشاورزی در استان های دیگر نیز شروع به کشت کرده است.