چای سیاه به طور کامل اکسید می شود در حالی که چای اولانگ فقط تا حدی اکسید می شود.
چای Pu-erh کهنه می شود و به عنوان چای پس از اکسید شدن در نظر گرفته می شود.
چای سیاه ارل گری نیوشا از طعم بی نظیری تهیه می شود.
این چای های واقعی طیف وسیعی از مزایای سلامتی را ارائه می دهند، اما کمی پایین تر از چای سبز در نظر گرفته می شوند.
محتوای کافئین چای واقعی بین انواع مختلف و نحوه تولید چای متفاوت است.
چای گیاهی
دمنوشهای گیاهی از دم کردن میوهها، ریشهها، گیاهان، برگها و ساقههای مختلف گیاهان تهیه میشوند.
دمنوش های گیاهی را معمولاً تیسان های گیاهی نیز می نامند.
این دمنوش ها دارای مزایای سلامتی هستند که با چای های واقعی متفاوت است زیرا حاوی ترکیبات مختلفی هستند.
برخی از محبوب ترین دمنوش های گیاهی شامل چای زنجبیل، چای نعناع و چای بابونه است.
دمنوش های گیاهی هیچ کافئینی ندارند.
تحقیقات اخیر از جمله مطالعات حیوانی نشان می دهد که نوشیدن چای ممکن است به طور قابل توجهی خطر ابتلا به بیماری های قلبی جدی از جمله حمله قلبی و لخته شدن خون را کاهش دهد.
چای حاوی خواص ضد التهابی است که به تسکین بافت در شریان ها کمک می کند.
این کمک می کند تا خطر التهابی که می تواند گردش خون را محدود کرده و باعث لخته شدن خون شود، به حداقل برساند.
مصرف چای همچنین ممکن است به کاهش فشار خون بالا و کاهش کلسترول کمک کند.
یک مطالعه نشان داد افرادی که روزانه چهار فنجان یا بیشتر چای سبز می نوشند، 32 درصد کمتر در معرض خطر حمله قلبی و به طور قابل توجهی سطح کلسترول بد LDL را کاهش می دهند.
انرژی را افزایش می دهد
چای سبز حاوی مقدار کمی کافئین است که می تواند به افزایش انرژی کمک کند.
مقادیر کم کافئین چای سبز را برای افرادی که به دنبال کاهش مصرف کافئین خود هستند، انتخاب خوبی می کند.